Skip to main content

Kvalitetsaftale med Herlev kommune

Så har vi indgået kvalitetsaftale med Herlev kommune, så vi kan nu modtage skoleelever på alle klassetrin til skole-dagbehandling. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores specialiserede støtte og undervisning til en bredere gruppe af elever i Herlev. Vores mål er at skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø, hvor alle elever får de bedst mulige forudsætninger for at trives og udvikle sig fagligt, socialt og personligt.
Vi har et dedikeret team af lærere, pædagoger, psykologer og speciallæger, som arbejder tæt sammen med eleverne for at sikre en helhedsorienteret indsats. Gennem individuelle undervisningsplaner og en fleksibel tilgang til læring, tilpasser vi vores undervisning til den enkelte elevs behov og styrker. Dette inkluderer både faglige aktiviteter og terapeutiske forløb, der understøtter elevernes trivsel og udvikling.
Samarbejdet med Herlev kommune er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at gøre en positiv forskel for børn og unge. Vi har Rammeaftaler med de fleste kommuner i Københavnsområdet , samt Nord- og Midtsjælland. Vi ser frem til at byde flere elever velkommen og støtte dem i deres skolegang gennem vores omfattende dagbehandlingsprogram.

Leave a Reply