Skip to main content

ESPORT LINJE

På Idræts- og uddannelsesakademiet udbyder vi nu en ny eSportslinje, hvor eleverne tilbydes undervisning og aktiviteter indenfor eSportsgrene. 

På eSportslinjen vil det være muligt at game i fællesskab eller individuelt. Vi har tilknyttet en træner og deltager i turneringer og events.

Undervisningen indeholder træning i strategier, kommunikation, taktik og sprog.

På eSportslinjen arbejder vi også tværfagligt og inddrager forskellige elementer fra andre af dine fag. Vi undersøger, anmelder og afprøver forskellige spil. Elementer fra den almindelige under­visning kan kombineres med spillene. På den måde bruger vi også eSporten til at inddrage læring i engelsk, dansk og matematik.

På eSportslinjen kan du deltage uanset dit niveau.

På eSportslinjen arbejder vi også med at træne både det kropslige og den fysiske form, såsom reaktionsevne m.m. Vi arbejder med eSport som en sportsgren ligestillet med andre sportsgrene, hvor holdånd og samarbejde også indgår.

På eSportslinjen er eleverne selv med til at designe holdenes images og logoer, og vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen i eSportsmiljøet og -kulturen, både herhjemme og internationalt.

På eSportslinjen evalueres du som elev. Der opstilles læringsmål, og dine udviklingspotentialer sættes i spil.

På eSportslinjen er fællesskab, sociale faktorer og holdånd også en vigtig faktor.

Vi arbejder på, at styrke sociale relationer og kompetencer gennem det fællesskab der opstår. Vi arbejder også med sundhedsfaktorer ifht spillekultur.

Vi tilbyder bl.a.: CS:GO (Counter-Strike), League of Legends (LOL), Dota 2, Rocket League og FIFA.

På eSportslinjen har vi kraftfulde gaming-­computere.

 

Kontakt os for yderligere information.