Skip to main content

AFLASTNING & SOLISTOPSÆTNING

På Idrætsakademiet tilbyder vi aflastning i kortere eller længere perioder. Ligesom i vores andre tilbud søger vi at skabe en helhed omkring vores børn/unge, og vi har derfor den samme gruppe medarbejdere omkring det enkelte barn/den enkelte unge både i skoledagen og i aflastnings-/botilbuddet.

Aflastning foregår enten i en af vores lejligheder i København eller i vores villa i Frederikssund. Aflastningstilbud tilrettelægges individuelt efter det enkelte barn/den enkelte unge. Det kan tilrettelægges på timebasis, i weekender eller som faste ordninger.

På Idrætsakademiet tilbyder vi aflastning i kortere eller længere perioder. Ligesom i vores andre tilbud søger vi at skabe en helhed omkring vores børn/unge og vi har derfor den samme gruppe medarbejdere omkring det enkelte barn/unge både i skoledagen og i aflastning/bo tilbuddet.

Aflastning foregår enten i en af vores lejligheder i København eller i vores villa i Frederikssund. Aflastningstilbud tilrettelægges individuelt efter det enkelte barn/unge. Det kan tilrettelægger på timebasis, i weekender eller som faste ordninger.